Get weekly updates, new jobs, and reviews

SPIE Careers and Employment

About us
SPIE is een multitechnisch dienstverlener. Wat betekent dat eigenlijk? Dat betekent dat SPIE alles kan wat met techniek te maken heeft. En als dienstverlener verkopen we dus geen producten, maar bieden we een dienst aan. Die dienst is om energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties van en voor onze klanten te ontwerpen, ontwikkelen, installeren – more... en onderhouden. Deze dienst houdt ook in dat we denken in innovatieve oplossingen die energie besparen, daarmee goed zijn voor het milieu, en kosten verlagen. Dagelijks houden zo’n 4.500 mensen zich hier mee bezig.

Een trots bedrijf, dat is SPIE. Trots zijn we op ons vakmanschap en de kennis die we bezitten en die we inzetten bij mooie projecten waar we verantwoordelijk voor zijn. Terecht, want er gebeuren bijzondere dingen bij SPIE. Qua kennis en vakmanschap zit SPIE in de kopgroep. We willen nog meer dan voorheen de koers bepalen. Onze rol nemen en als kennispartner actief meedenken en meebouwen aan een slimmer en mooier Nederland. Jij kan daar aan bijdragen!
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at SPIE?

3.5
Work/Life Balance
3.4
Compensation/Benefits
3.1
Job Security/Advancement
3.1
Management
3.4
Culture

What are people saying about the leadership at SPIE?

76%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 352 ratings
3.0
Job site is good
Written by Maintenance Planner (Current Employee) from Doha on February 21, 2019
day to day planning is always a challenge due to continuous changes in priority and weather constraints, I learned to be more flexible and always be prepared, managements are great and very accommodating. Work place culture is very professional, hardest part of my job is the rotation schedule because i need to review my back to back job and check if - more...
See SPIE reviews about management

What did candidates say about the interview at SPIE?

Interview experience
Based on 7 interviews
Favorable
Interview difficulty
Based on 7 interviews
Medium
Interview process length
Not yet available
See SPIE interviews